Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Victor Ponta: Toate secţiile de votare s-au deschis

Victor Ponta: Toate secţiile de votare s-au deschis

Victor Ponta: Toate secţiile de votare s-au deschis
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Dec 2012   •   10:54

Toate secţiile de votare sunt deschise duminică dimineaţa, la această oră, a anunţat premierul Victor Ponta, aflat la Târgiu Jiu, acolo unde şi-a exprimat opţiunea electorală.

"Am vorbit din nou de dimineaţă cu ministrul de Interne, toate secţiile din ţară sunt deschise acum, nu mai e nicio secţie de votare închisă.
Ministrul de Interne a confirmat că toate secţiile de votare din ţară sunt deschise. Toţi cetăţenii pot vota în condiţii normale", a anunţat prim-ministrul Victor Ponta.

El a spus că le mulţumeşte jandarmilor, poliţiştilor şi militarilor care au lucrat continuu pentru a menţine drumurile deschise, precizând că la ora 15.00 va avea loc o videoconferinţă cu autorităţile publice locale.

Potrivit unei avertizări meteo de Cod galben, duminică, 9 decembrie, cad precipitaţii în toate regiunile, sub formă de ninsoare în Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei şi în zona montană, mixte în Transilvania şi Oltenia şi ploi în Muntenia şi Dobrogea.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a cerut Ministerului Apărării Naţionale să sprijine intervenţia pe drumurile acoperite cu zăpadă, pentru deblocarea oamenilor şi a drumurilor care duc spre secţiile de votare, a declarat, duminică, secretarul de stat din MAI Bogdan Tohăneanu.

Premierul Victor Ponta a votat în această dimineaţă, la o secţie de votare din Târgu Jiu, acolo unde a venit împreună cu soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu.


HARTA ELECTORALĂ - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminică

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.





×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close