Antena 3 CNN Politică Sever Voinescu: PDL va vota şi în comisii şi în plen împotriva Guvernului Ponta

Sever Voinescu: PDL va vota şi în comisii şi în plen împotriva Guvernului Ponta

Sever Voinescu: PDL va vota şi în comisii şi în plen împotriva Guvernului Ponta
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Mai 2012   •   23:00

PDL a decis şi în cadrul Colegiului Naţional Director să dea un vot împotriva învestirii Cabinetului Victor Ponta, a declarat purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor, Sever Voinescu,  la finalul şedinţei CND al partidului, informează Agerpres.
   
"PDL va vota împotriva învestirii Guvernului Ponta atât în comisii, cât şi în plen. Motivele le-am tot spus până acum şi credem că acest guvern aşa cum arată el nu este un guvern care răspunde nevoilor României. Astăzi nici măcar din punct de  vedere politic, cu atât mai puţin din alte puncte de vedere", a susţinut Sever Voinescu.
   
El a explicat, întrebat în acest sens, că parlamentarii PDL nu vor mai sta în bănci, ci vor vota.
   
"Noi credem că aceia care sunt iniţiatorii unei acţiuni politice, fie aceea de forma un guvern, fie de a dărâma un guvern cu o moţiune de cenzură, trebuie să dovedească că au majoritate. Acest fel de a profita de caracterul secret al votului, cultivând o ipocrizie şi favorizând aranjamente oculte, este un mod netransparent de a tranşa lucrurile în acest moment. Din punctul de vedere al PDL, întâi ne vom pronunţa în comisii, unde miniştrii Guvernului Ponta se vor prezenta, după care în plen vom vota împotrivă", a afirmat Sever Voinescu.

×
Parteneri
Facturile la curent cresc de la 1 iulie. Cei mai afectați consumatori
x close