Antena 3 CNN Politică Sorin Roşca Stănescu: Voi susţine în continuare PNL şi pe Crin Antonescu

Sorin Roşca Stănescu: Voi susţine în continuare PNL şi pe Crin Antonescu

Sorin Roşca Stănescu: Voi susţine în continuare PNL şi pe Crin Antonescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Noi 2013   •   17:27
Senatorul Sorin Roşca Stănescu, propus luni pentru excluderea din PNL, a declarat că va rămâne acelaşi liberal şi va susţine în continuare Partidul Naţional Liberal şi pe Crin Antonescu.
 
"Le-am mai spus colegilor mei că indiferent de soluţia pe care domniile lor o vor lua, eu rămân acelaşi liberal care am fost întotdeauna şi voi susţine în continuare PNL şi pe Crin Antonescu", a spus Roşca Stănescu, la Palatul Parlamentului.
 
El a explicat că niciun cetăţean sau senator nu poate verifica conturi bancare, cu atât mai mult cu cât, a adăugat Roşca Stănescu, acele virări de bani la care a făcut referire recent în legătură cu preşedintele Traian Băsescu sunt subiectul unei anchete care stă la Parchet din luna martie.
 
"Tăcerea Parchetului m-a determinat să dau credibilitate acelor informaţii şi documente FACIAS şi acesta este motivul pentru care le-am dat publicităţii, pentru a forţa să aflăm adevărul, ce e cu acele documente. Am mai spus că nu avem încă nicio anchetă făcută de Parchet, avem un simplu comunicat şi opinia publică este interesată să afle rezultatul", a mai precizat Sorin Roşca Stănescu.
 
Biroul Politic Naţional a adoptat prin vot secret propunerea de excludere din partid a lui Sorin Roşca Stănescu, a anunţat luni preşedintele PNL, Crin Antonescu.
 
''Biroul Politic Naţional a adoptat prin vot secret această propunere, a mea, de excludere'', a precizat Antonescu.

Decizia liberalilor vine după ce Sorin Roşca Stănescu l-a acuzat pe Traian Băsescu de faptul că, împreună cu Theodor Stolojan, ar fi folosit în campania din 2004 fonduri ilegale în valoare de 7 milioane de dolari.

În replică, preşedintele Traian Băsescu, care pe atunci conducea Alianţa D.A. împreună cu Theodor Stolojan, a afirmat că acuzaţiile lui Sorin Roşca Stănescu pe tema finanţării campaniei Alianţei D.A. sunt false şi reprezintă "un joc". 

Senatorul PNL, Sorin Roşca Stănescu, a spus, luni, că "tăcerea Parchetului" l-a determinat să facă publice documentele privind date despre finanţarea campaniei din 2004 a lui Traian Băsescu.
 
Preşedintele PNL a declarat că indiferent ce va spune senatorul, dacă se dovedeşte că documentele invocate de el sunt false, va fi exclus din PNL. 

Potrivit Parchetului, care invocă rezultatele verificărilor făcute de ONPCSB, 
operaţiunile menţionate în mesajele de transfer interbancar din documentele prezentate de Sorin Roşca Stănescu, prin care acesta acuza finanţarea Alianţei DA cu 7 milioane de dolari, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate.


 

 
 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close