Antena 3 CNN Politică Topul celor mai ciudate propuneri legislative din Parlamentul României

Topul celor mai ciudate propuneri legislative din Parlamentul României

Topul celor mai ciudate propuneri legislative din Parlamentul României
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Aug 2015   •   17:53
Senatorii şi deputaţii noştri au o nouă strategie care să-i scoată în faţă drept muncitori şi cu legi adoptate. Născocesc proiecte care să instituie "Ziua a ceva", a bărbatului, a bunicilor sau a Şcolii Ardelene. 
 
Acest tip de legi nu impun costuri şi aşa că trec pe bandă rulantă, sunt promulgate şi de preşedinte şi intră în vigoare. 
 
Aşa se face că pe 28 septembrie sărbătorim ziua limbii Cehe. Avem şi ziua limbii Slovace, ziua Bulgariei, ziua Ambulanţei, ziua Egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi, ziua Bunicilor, ziua Cărţii şi tot aşa pentru fiecare zi din an. 
 
Deputatul Constantin Mazilu s-a gândit la o lege care i-ar fi făcut fericiţi pe mulţi dintre români. A vrut să ne ofere o oră de somn în plus. Aşa că a propus să renunţăm de tot la ora de iarnă. Şi asta ca să ne bucurăm cât mai mult de razele soarelui şi să nu ţinem prea mult becurile aprinse. În susţinerea legii sale , Constantin Mazilu spunea că sunt prea mulţi cei care lenevesc iarna pentru că se întunecă prea repede. Cei mai mulţi dintre colegii deputaţi l-au luat peste picior, aşa că legea a fost retrasă. 
 
Tot la capitolul legi trăsnite, chiar unii dintre parlamentari au inclus iniţiativa lui Remus Cernea prin care delfinii ar trebui declaraţi persoane non-umane.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close