Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu află miercuri dacă va fi judecat pentru şantaj

Traian Băsescu află miercuri dacă va fi judecat pentru şantaj

Traian Băsescu află miercuri dacă va fi judecat pentru şantaj
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Aug 2015   •   12:10

Traian Băsescu află miercuri dacă este trimis în judecată în dosarul în care este acuzat de şantaj. Băsescu a fost citat la Parchetul General, alături de Gabriela Firea, cea pe care fostul preşedinte ar fi ameninţat-o atunci când conducea comisia Nana. 

 
Audierile în acest dosar au fost încheiate de către procurori. 
 
Reporterul Antena 3, Georgiana Murgilă, a explicat că Traian Băsescu va trebui să se prezinte la Parchetul General. Procurorul de caz le va spune părţilor implicate în acest dosar, respectiv Traian Băsescu şi Gabriela Firea, dacă acest dosar va fi trimis în judecată sau dacă se va neînceperea urmăririi penale. 
 
Traian Băsescu a fost audiat în acest dosar, a explicat că nu se face vinovat de niciun şantaj.
 
Toată acţiunea a pornit după ce Traian Băsescu a spus, în mod public, că Gabriela Firea ar trebui să fie atentă, pentru că s-ar putea ca soţul ei să nu se mai întoarcă acasă. 
 
Aceste acuzaţii l-au adus pe Traian Băsescu în poziţia de suspect în acest dosar. 
 
Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a explicat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că se aşteaptă la finalizarea dosarului. 
 
"Sper să se finalizeze acest dosar. Procurorul de caz va trebui să dea o soluţie, ori trimiterea în judecată şi întocmirea unui rechizitoriu, ori de scoatere de sub urmărire penală sau de încetare a procesului penal. Traian Băsescu este obligat să se prezinte. Audierea este personală."
 

×
Subiecte în articol: santaj
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close