Antena 3 CNN Politică Turcan: Grindeanu să depună demisia în alb, dacă nu susţine graţierea corupţilor

Turcan: Grindeanu să depună demisia în alb, dacă nu susţine graţierea corupţilor

Turcan: Grindeanu să depună demisia în alb, dacă nu susţine graţierea corupţilor
Sursa foto: Foto: Raluca Turcan/Facebook
03 Mai 2017   •   23:01

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a scris, pe Facebook, că premierul Sorin Grindeanu ar trebui să-și depună demisia în alb, dacă nu susţine graţierea corupţilor, aşa cum afirmă, demonstrând astfel că nu este "păpuşa lui Liviu Dragnea".

”Dacă dl. Grindeanu spune că nu susține grațierea corupților, iar aceasta este poziția asumată a Guvernului, îi cer să-și angajeze mandatul de prim-ministru. Așadar, să pună mâna pe un pix și o hârtie și să-și prezinte demisia în alb, iar dacă majoritatea parlamentară care îl susține va vota, în Senat, împotriva punctului său de vedere, să-și depună mandatul!
Ori, ori! Ne-am săturat de duplicitatea aceasta continuă a liderilor PSD care azi spun că nu susțin un lucru, pentru a se dovedi mâine exact contrariul. Este singura formulă în care dl Grindeanu poate fi luat în serios și poate dovedi că nu este păpușa lui Liviu Dragnea. 
Abordarea dnului Dragnea o știm deja: el declarativ nu susține grațierea propriei persoane, dar ce să vezi, e neputincios. Culmea! Grațierea e un miraj prea mare pentru colegii săi și nu-i poate stăpâni să voteze împotriva angajamentelor liderului PSD. Cred că este evidentă acum pentru toți ticăloșia acestor domni, chiar și pentru cei care și-au pus ceva speranțe în acest partid”
, a scris Raluca Turcan.

Guvernul susţine legea graţierii în forma propusă iniţial, afirmă premierul Sorin Grindeanu, precizând că nu susţine amendamentele adoptate miercuri de Comisia juridică a Senatului.
 

×
Subiecte în articol: politist
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close