Antena 3 CNN Politică Udrea, despre Preşedinţie: Orice politician de carieră se gândeşte să fie în situaţia de a candida

Udrea, despre Preşedinţie: Orice politician de carieră se gândeşte să fie în situaţia de a candida

Udrea, despre Preşedinţie: Orice politician de carieră se gândeşte să fie în situaţia de a candida
de S.T.    |    21 Iun 2013   •   22:36

Deputatul PDL Elena Udrea a evitat să spună, vineri seară, dacă intenţionează să candideze la Preşedinţie, afirmând însă că orice politician de carieră, aşa cum este şi ea, se gândeşte la un moment dat să poată fi în situaţia de a candida la funcţia de şef al statului.
   
Elena Udrea a apreciat, într-o emisiune la un post de televiziune, faptul că preşedintele Traian Băsescu a declarat că se apropie vremea candidaturii unei femei la Preşedinţie, ea amintind că în urmă cu doi ani acesta susţinea că o femeie nu ar fi votată dacă ar candida la funcţia de şef al statului, scrie Mediafax.
   
Întrebată dacă se gândeşte să candideze la Preşedinţia României, Elena Udrea a răspuns: "Cred că orice om politic, care face carieră politică, şi eu sunt un politician de carieră (...) se gândeşte ca la un moment dat să poată să fie în situaţia de a candida. Dar nu e suficient acest lucru".

Băsescu pledează pentru Udrea: Un politician la modă şi serios. "S-a văzut foarte clar că este copilul de suflet". Vezi cine spune asta
   
Udrea a explicat că "întotdeauna trebuie apreciat momentul".
   
"Va conta enorm ce partid susţine un candidat fie şi femeie la alegerile prezidenţiale, cine sunt contracandidaţii la momentul acela. Ideea unei candidaturi trebuie să evalueze o mulţime de alte date. (...) Atunci când există o competiţie nu alegi pe cel mai bun din ţară, ci pe cel mai bun care a intrat în respectiva competiţie", a mai spus deputatul PDL.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Presedintie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close