Antena 3 CNN Politică Udrea recunoaşte plagiatul dar dă vina pe colegi: Asta e! Te ajută profesorii, colegii, apoi publicam împreună

Udrea recunoaşte plagiatul dar dă vina pe colegi: Asta e! Te ajută profesorii, colegii, apoi publicam împreună

Udrea recunoaşte plagiatul dar dă vina pe colegi: Asta e! Te ajută profesorii, colegii, apoi publicam împreună
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Iun 2012   •   17:08

Elena Udrea a fost şi ea acuzată de plagiat. Întrebată astăzi de gândul.info despre aceste acuzaţii, Udrea spune că "probabil a fost eroarea unor colegi care m-au ajutat la vremea respectivă".

Tot despre teza ei de doctorat, la care a renunţat la un moment dat, Udrea a declarat cu dezinvoltură că, neavând timp să îşi facă sigură  lucrarea, a apelat la ajutorul colegilor şi al profesorilor.

"În anul 2005, când am ales cariera politico-adminsitrativă, am încercat să mă pregãtesc urmând cursuri post-universitare la Colegiul Naţional de Apărare. Am luat decizia de a începe o teză de doctorat, acestea erau lucrări pregătitoare. Neavând timp să-mi fac singură teza, te ajută colegii, profesorii. Mai scria când unul, când altul şi apoi publicam împreună şi cu sprijinul profesorilor (...) Probabil a fost eroarea unor colegi care m-au ajutat la vremea respectivă. Asta e!" a declarat Elena Udrea pentru gândul.info.


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close