Antena 3 CNN Politică Udrea şi Oprea nu au votat legea concedierilor în MAI. Ministrul Turismului susţine că e o greşeală

Udrea şi Oprea nu au votat legea concedierilor în MAI. Ministrul Turismului susţine că e o greşeală

Udrea şi Oprea nu au votat legea concedierilor în MAI. Ministrul Turismului susţine că e o greşeală
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mai 2011   •   13:21

Puterea a pierdut pe mâna ei la legea privind disponibilizările din MAI. Miniştrii Elena Udrea şi Gabriel Oprea nu au votat marţi legea concedierilor în MAI, deşi se aflau în sală.

Pe lângă cei aproximativ 20 de deputaţi ai Puterii care nu au votat pentru adoptarea proiectului de lege privind disponibilizările din Ministerul Administraţiei şi Internelor, s-au aflat şi cei doi miniştri.

Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, Elena Udrea şi Gabriel Oprea au votat atât proiectul precedent de pe ordinea de zi, cât şi pe următorul.

Elena Udrea: Susţin categoric această lege

Elena Udrea susţine însă că a participat la vot şi că neînregistrarea acestuia nu poate fi decât o greşeală.

Am fost ieri la votul final din Parlament tocmai pentru a vota Legea privind concedierile din MAI şi legea exproprierilor. Referitor la neînregistrarea votului meu, nu poate fi vorba decât de o eroare. Susţin categoric această lege”, a declarat Elena Udrea.



Proiectul legii privind disponibilizările în MAI a fost respins marţi de Camera Deputaţilor. Proiectul nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptat. Fiind o lege organică, pentru adoptare erau necesare voturile majorităţii deputaţilor, adică 167, însă acest proiect a întrunit doar 150 de voturi favorabile, 132 împotrivă şi opt abţineri.

În urma aflării rezultatului, premierul Boc a fost la Palatul Cotroceni. Puterea a vrut să repună proiectul de lege pe ordinea de zi.

Camera Deputaţilor este for decizional în cazul acestui proiect de lege.

 



 



×
Subiecte în articol: Elena Udrea Gabriel Oprea
Parteneri
Facturile la curent cresc de la 1 iulie. Cei mai afectați consumatori
x close