Antena 3 CNN Politică Un primar din România a ajuns de râsul localnicilor! A făcut o petiție plină de greșeli gramaticale

Un primar din România a ajuns de râsul localnicilor! A făcut o petiție plină de greșeli gramaticale

Un primar din România a ajuns de râsul localnicilor! A făcut o petiție plină de greșeli gramaticale
Sursa foto: Foto: Magazin Sălăjean
13 Dec 2017   •   20:03

Un primar din județul Sălaj. Primarul din Cristolţ, Ioan Cheşeli, a făcut o petiție prin care cerea restructurarea postului comunal de poliţie. Edilul a multiplicat petiţia ce se întinde pe cinci pagini în 600 de exemplare, câte unul pentru fiecare gospodărie din comună.

Pe parcursul a cinci pagini, cu un text ce abundă în greşeli gramaticale, Cheşeli îşi exprimă nemulţumirea faţă de modul în care cei doi poliţişti din Cristolţ înţeleg să aplice legea. El spune că aceştia "âi pândesc" pe "propretarii de pădure" care transportă lemne, pentru a-i amenda pe cei care au o cantitate mai mare decât cea trecută în avizul Romsilva. În aceste condiţii, localnicii au fost puşi în situaţia de a ascunde o parte din lemnele de foc "printre tulpinile de porumb sau în fân de frica poliţiei", adaugă semnatarul petiţiei. În susţinerea propunerii sale, primarul subliniază că Cristolţul este o comună cu infracţionalitate scăzută, de vreme ce nu are minorităţi şi este exclusiv ortodoxă. Mai mult decât atât, "uni cetăţeni sub umbrela anonimatului din cauza frici susţin că cei doi poliţişti fac o echipă pentru destabilizarea comunei având în vedere că mama ajutorului de şef de post a fost implicat politic la aceaşi formaţiune" (un partid de opoziţie, primarul fiind ales pe listele PSD - n.n.), scrie Adevărul.

În vârstă de 51 de ani şi ajuns la al şaselea mandat de primar, Ioan Cheşeli este de profesie inginer agronom, iar în 2016 şi-a depus candidatura la alegerile interne din PSD Sălaj pentru Senat, clasându-se pe ultimul loc.


 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close