Antena 3 CNN Politică Unde s-a dus Udrea când a aflat că şefa DIICOT, Alina Bica, e arestată

Unde s-a dus Udrea când a aflat că şefa DIICOT, Alina Bica, e arestată

Unde s-a dus Udrea când a aflat că şefa DIICOT, Alina Bica, e arestată
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Dec 2014   •   22:48

A doua zi după ce fost şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost arestată, prietena ei Elena Udrea a mers la Ioan Niculae. Informaţia a fost prezentată la Antena 3, iar fotografii cu dovada că Udrea a mers la Niculae după arestarea lui Bica au fost prezentate duminică, la emisiunea Sinteza Zilei.

Niculae este proprietarul grupului de firme Interagro şi cel care a dat 3,5 milioane, pentru ca Bica să-i rezolva dosarul.

Se pare că toţii oamenii preşedintelui merg la Ioan Niculae, la Interagro, ca la Mecca, de parcă au ceva pe suflet.

La Ioan Niculae a mai fost şi Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial, cel care a intermediat afacerea preşedintelui cu terenul de la Nana.

Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.



Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana. Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană. 

Pe 16 aprilie, procurorii Parchetului General au dispus începerea urmăririi penale în dosarul terenului de la Nana al preşedintelui Traian Băsescu, în urma sesizării transmise de Corpul de Control al prim-ministrului.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close