Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: După 25 mai, cred că vom fi din nou împreună cu PNL

Victor Ponta: După 25 mai, cred că vom fi din nou împreună cu PNL

Victor Ponta: După 25 mai, cred că vom fi din nou împreună cu PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Mar 2014   •   10:36

Liderul PSD, Victor Ponta, le-a spus membrilor conducerii PSD, reuniţi în şedinţa BPN, să rămână în relaţii bune cu liberalii pentru că, după 25 mai, respectiv după alegerile europarlamentare, vor fi din nou împreună.

"Vă rog, pe cât posibil - ştiu că la Iaşi e mai greu, dar cred că se poate - să râmânem în relaţii bune cu liberalii pentru că, după 25 mai, eu cred că vom fi din nou împreună", a spus Victor Ponta la începutul şedinţei social-democraţilor.

Preşedintele PSD a spus că adversarii partidului pe care îl conduce sunt Traian Băsescu şi Elena Udrea.
   
"Domnul Băsescu, doamna Udrea şi-au revenit un pic, au prins curaj, iarăşi cred că a uitat lumea cine a tăiat pensiile şi salariile, cine i-a furat atâţia ani. Ei sunt adversarii noştri, au încă un regim şi un sistem puternic cu propagandă, cu oameni cu bani care vor să-i ajute să rămână la putere. Noi cu ei ne luptăm", a spus Ponta.
   
El a spus că "bătălia principală" va dura până pe 16 noiembrie, data celui de-al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor. Ponta şi-a exprimat speranţa ca până atunci noile planuri şi noul optimism afişat de Băsescu şi de Udrea să se dovedească fără suport şi "oamenii să nu uite cine i-a adus în situaţia actuală".
   
"În rest, vor face gălăgie mare, vor folosi armele lor obişnuite, însă eu cred că putem să-i batem şi pe 25 mai şi pe 2 şi 16 noiembrie şi putem să mergem mai departe cu toate planurile noastre", a spus Ponta.


Preşedintele PSD, Victor Ponta, a mai anunţat, luni, că PSD, UNPR şi PC, partide care formează o alianţă electorală pentru alegerile europarlamentare, vor avea candidaţi comuni şi la alegerile parlamentare şi locale parţiale care se vor desfăşura pe 25 mai.

Ponta a mai spus că în cursul acestei săptămâni vor fi depuse şi candidaturile comune ale alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare.

Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de aleşi locali vor avea loc în 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anunţat, în urmă cu o săptămână, premierul Victor Ponta.



×
Subiecte în articol: Victor Ponta Crin Antonescu PNL USL
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close