Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Traian Băsescu nu o să reuşească să mă atragă într-un nou scandal

Victor Ponta: Traian Băsescu nu o să reuşească să mă atragă într-un nou scandal

Victor Ponta: Traian Băsescu nu o să reuşească să mă atragă într-un nou scandal
de M.T.    |    12 Iun 2013   •   11:41

Nu am vorbit despre declaraţiile făcute ieri de Traian Băsescu, au declarat premierul Victor Ponta şi Crin Antonescu, la finalul întâlnirii pe care liderii USL au avut-o în această dimineaţă la Senat.

„Noi discutăm despre soluţiile USL în domeniul guvernării, în domeniul proiectului contituţional, în domeniul regionalizării. Adică lucrurile care îi interesează pe oameni, care stau în responsabilitatea noastră şi pe care noi ne-am angajat să le facem”, a spus preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

„Aventurile domnului Băsescu nu stau nici în atribuţiile noastre, nici în preocupările noastre”, a mai precizat liderul liberal.

„Noi avem un program politic, programul USL, pe termen mediu şi lung şi mergem pas cu pas. Nu ne-am abătut de la traseu şi nici nu ne abatem de la el. Important este ca acest traseu să fie unul bun pentru România”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a catalogat drept „un nou scandal" anunţul preşedintelui Traian Băsescu privind declanşarea unui nou referendum, liderul USL adăugând că „trebuie să mai şi muncim, scandaluri am avut în ultimii ani".

„Guvernul guvernează, nu dă din gură la televizor ce ar vrea şi ce nu ar vrea. Facem referendumuri câte vrea preşedintele, dar avem mult mai multe lucruri importante de făcut. Românii nu vor un nou scandal, iar domnul Băsescu nu o să reuşească să mă atragă într-un nou scandal”, a încheiat primul ministru.


×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close