Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Monica Iacob Ridzi, scrisoare cutremurătoare din închisoare. "Regret că m-am implicat în politică"

100 de minute: Monica Iacob Ridzi, scrisoare cutremurătoare din închisoare. "Regret că m-am implicat în politică"

100 de minute: Monica Iacob Ridzi, scrisoare cutremurătoare din închisoare. "Regret că m-am implicat în politică"
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2015   •   18:19

Alessandra Stoicescu a prezentat, în exclusivitate, în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "100 de minute", o scrisoare cutremurătoare a Monicăi Iacob Ridzi, condamnată la închisoare cu executare pentru abuz în serviciu.

În scrisoarea sa, Ridzi vorbeşte despre regretele sale şi despre preţul pe care îl plăteşte acum şi ea, şi familia ei.

"De curând, procurorul de caz, Mariana Alexandru, mi-a transmis că regretă că a ascultat de ordine şi a fabricat dosarul în ceea ce mă priveşte. Aceste regrete nu mă încălzesc deloc. Singurele care mă încălzesc în celula rece sunt sticlele cu apă caldă încălzită la filtrul de cafea. Pentru că apă caldă avem de 3 ori pe săptămână, mai puţin de 10 minute. Şi eu şi familia mea şi copiii mei am fost condamnaţi pe nedrept"
, scrie Monica Iacob Ridzi, din închisoare.

"(...) Regret că nu am vorbit până acum de abuzurile procurorilor şi judecătorilor în cazul meu. Faptul că sunt bolnavă nu mă împiedică să scriu. Nu încă. Voi încerca să fiu atentă cu ce scriu pentru că nu îmi doresc să mor în penitenciar din alte cauze decât cele naturale.(...) Am fost cândva naivă şi am crezut că, în România, Justiţia este independentă. Nu este aşa. În România Justiţia nu este independentă, este profund dependentă", mai scrie ea.



×
Subiecte în articol: monica iacob ridzi 100 de minute
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close