Antena 3 CNN Actualitate 200 de angajaţi ai spitalului din Tecuci au protestat pentru că nu şi-au primit salariile. Unitatea sanitară, executată silit de o clinică privată

200 de angajaţi ai spitalului din Tecuci au protestat pentru că nu şi-au primit salariile. Unitatea sanitară, executată silit de o clinică privată

200 de angajaţi ai spitalului din Tecuci au protestat pentru că nu şi-au primit salariile. Unitatea sanitară, executată silit de o clinică privată
de O.P.    |    29 Noi 2013   •   06:14

Nu a fost linişte nici la spitalul din Tecuci. 200 de angajaţi au protestat, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pe luna octombrie. Spitalul are grave probleme financiare din cauza unei executări silite cerută de o clinică privată.

Oamenii ar fi trebuit să îşi primească banii pe data de 15, însă nici acum, după două săptămâni, nu li s-au dat salariile.

Aproape 400 de angajaţi ai spitalului Municipal Tecuci nu şi-au primit salariile din luna octombrie. Spitalul are grave probleme financiare din cauza unei executări silite cerută de o clinică privată.

Spitalul are de plătit către o clinică privată 1,6 milioane de lei, datorii acumulate în urma unui contract.

Aşa s-a ajuns ca instanţa să oblige spitalul să plătească penalitaţile pentru suma pe care o are de plătit. Asta în condiţiile în care, medicii şi asistenţii nu au materiale sanitare de strictă necesitate.

Conducerea spitalului şi primăria din Tecuci le-au promis angajaţilor că îşi vor primi banii la jumătatea lunii viitoare. Cadrele medicale refuză să aştepte şi nu este exclus ca astăzi să reia protestele.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close