Antena 3 CNN Actualitate Aceasta este imaginea pe care străinii o au despre români. Scandal uriaş între ţigani: s-au bătut cu furci şi bâte în Constanţa

Aceasta este imaginea pe care străinii o au despre români. Scandal uriaş între ţigani: s-au bătut cu furci şi bâte în Constanţa

Aceasta este imaginea pe care străinii o au despre români. Scandal uriaş între ţigani: s-au bătut cu furci şi bâte în Constanţa
de O.P.    |    03 Sep 2014   •   05:30

A fost scandal cu bâte şi furci la Constanţa. Două clanuri de rromi din comuna Cobadin s-au războit la doar câţiva metri distanţă de gara din oraş, o zonă extrem de aglomerată.

Rromii susţin că scandalul ar fi pornit de la un telefon mobil, însă se pare că între cele două grupuri exista o datorie legată de o femeie. Toţi cei implicaţi au ajuns la poliţie însa oamenii legii spun că cel mai probabil vor scapa doar cu o amendă penală.

Scandalul a izbucnit într-o zonă extrem de aglomerată a Constanţei. Cinci bărbaţi au tăbărât pe o dubă aflată în trafic pe care o urmăriseră pe străzile oraşului. Unul dintre cei aflaţi în maşină spune că agresorii erau înarmaţi cu furci şi coase.

Victima a avut o relaţie cu o tânără din clanul advers de care s-a despărţit în urmă cu trei luni. Rudele femeii au considerat că merită despăgubiri, aşa că s-au gândit să-şi facă singuri dreptate.

Chiar dacă un bărbat a fost bătut şi o maşină distrusă, poliţiştii spun că, cel mai probabil, toţi cei implicaţi vor fi doar amendaţi, pentru că victimele nu au depus plângere penală.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close