Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii de şantaj şi trădare în PSD. Codrin Ştefănescu: Cred că partidul se va vindeca

Acuzaţii de şantaj şi trădare în PSD. Codrin Ştefănescu: Cred că partidul se va vindeca

Acuzaţii de şantaj şi trădare în PSD. Codrin Ştefănescu: Cred că partidul se va vindeca
de S.T.    |    28 Noi 2014   •   19:37

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu a vorbit, în emisiunea "La ordinea zilei", realizată de Radu Tudor, despre scandalul PSD din ultimele zile şi despre unele afirmaţii ale lui Mircea Geoană.

"Îl aud pe domnul Geoană astăzi vorbind despre cât de important este el, cum şi-a pus el la dispoziţia PSD-ului toată capacitatea lui, şi am senzaţia că recită din Bacovia.(...) În 2006, când am fost exclus din partid de domnul Geoană eu l-am iertat pentru asta...Domnul Geoană m-a exclus în momentul în care se pregătea să-l execute pe Adrian Năstase. Am fost exclus într-o şedinţă în care n-aveau voie să fie Adrian Năstase şi Ion Iliescu. Atunci a fost un val de demiteri după excluderea mea. (...) Geoană este ultimul care poate să spună lucrurile astea la televizor, chestiuni din interior şi foarte multe minciuni", a spus Ştefănescu, vineri, la Antena 3.

Mircea Geoană l-a atacat dur pe Victor Ponta, după ce a fost dat afară din PSD

"Aseară domnul Geoană nu era atât de curajos cum a fost astăzi la partid. Am văzut cu ochii mei cum se comportă Mircea Geoană în condiţii de stres. Ieri la şedinţă a cerut iertare colegilor şi pentru fapte pe are nu le făcuse", a adăugat el.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, Partidul Social Democrat va trece peste aceste tensiuni.

"Cred că PSD-ul se va vindeca. Specialiştii americani spun că după o campanie electorală sunt două stări pe care le poate avea cineva dintr-o tabără: euforie sau depresie. Euforie au avut cei de la ACL. Cel puţin în prima zi. La noi..trebuie să munceşti ca să ieşi din depresie", a mai spus secretarul general adjunct al PSD.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close