Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Din păcate, n-am văzut revoltă la vestea eliberării ucigaşului Larisei Chelaru

Adrian Ursu: Din păcate, n-am văzut revoltă la vestea eliberării ucigaşului Larisei Chelaru

Adrian Ursu: Din păcate, n-am văzut revoltă la vestea eliberării ucigaşului Larisei Chelaru
02 Dec 2014   •   21:59

Jurnalistul Adrian Ursu a făcut, în cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei, o serie de comentarii privind eliberarea criminalului Larisei Chelaru, fetiţa de 8 ani violată şi ucisă în 2005.

„Din păcate, la vestea aceea a eliberării celui socotit vinovat pentru actul odios n-am văzut revoltă. Am văzut revoltă cu marţea neagră, am văzut scandal cu legea amnistiei şi graţierii. Atunci am văzut multă isterie şi multă mobilizare. (…) Acum monstrul ăsta e printre noi. S-a revoltat cineva? Au ieşit oameni cu pancarte la miting? S-au făcut dezbateri în Parlament? S-a piţigăiat vocea opoziţiei, a puterii, a oricui ar fi trebuit să fie auzită în aceste clipe? Nu.” e precizat Adrian Ursu.

„De aceea, eu m-am liniştit în privinţa motivelor de mobilizare populară”, a adăugat jurnalistul.

Bărbatul care a şocat întreaga ţară după ce a ucis-o pe Larisa, o fetiţă de 8 ani, este liber de 2 luni. Criminalul Larisei a ieşit din închisoare datorită unei prevederi din Noul Cod Penal, potrivit căreia condamnaţii care au comis o infracţiune până la vârsta 18 ani pot fi transferaţi din închisori în centre educative.

Mihai Gâdea, despre cazul Larisei Chelaru:



 

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close