Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Scripcaru trebuia luat pentru foarte multe alte lucruri. Unde erau domnii procurori până acum?

Adrian Ursu: Scripcaru trebuia luat pentru foarte multe alte lucruri. Unde erau domnii procurori până acum?

Adrian Ursu: Scripcaru trebuia luat pentru foarte multe alte lucruri. Unde erau domnii procurori până acum?
de S.T.    |    29 Iun 2015   •   22:09
Jurnalistul Adrian Ursu a criticat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", lipsa de reacţie a procurorilor DNA în cazul primarului George Scripcaru.

Potrivit jurnalistului, edilul Braşovului trebuia să fie arestat pentru multe alte infracţiuni comise.


În opinia lui Adrian Ursu, Braşov este unul dintre oraşele cu cea mai bună dezvoltare economică. "Să laşi un oraş atât de important fără conducere, dacă au făcut lucruri grave, e obligatoriu!", a opinat el.

"Dar nu mai bine îi luai (pe cei aflaţi la conducere- n.red.) înainte de alegeri, pentru ca cetăţenii în clipa în care erau chemaţi la vot să ştie că trebuie să voteze alţi oameni?", s-a întrebat Adrian Ursu.

"Scripcaru, care trebuia luat pentru foarte multe alte lucruri, a fost votat de multe ori(...). Unde erau domnii procurori până acum?", a completat el.

Sinteza Zilei. Şase milioane de euro, prejudiciu în dosarul primarului George Scripcaru

Edilul Braşovului, George Scripcaru a fost reţinut de procurorii DNA, după ce a fost adus cu mascaţi la sediul direcţiei din Braşov.

Cu puţin timp înainte de a fi ridicat de procurori, anchetatorii au descins atât la domiciuliul său, cât şi la biroul său. La plecarea din sediul primăriei, edilul a declarat că se aşteaptă la orice. Scripcaru va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vă amintim că şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, este acuzat de fapte de corupţie.

Aristotel Căncescu a fost trimis în judecată, pe 18 decembrie, fiind acuzat de cinci fapte de abuz în serviciu, luare de mită, spălare de bani, trafic de influenţă şi instigare la tentativă de abuz în serviciu.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close