Antena 3 CNN Actualitate Alpinistul Zsolt Torok, mesaj emoţionant despre aventura sa pe Everest

Alpinistul Zsolt Torok, mesaj emoţionant despre aventura sa pe Everest

Alpinistul Zsolt Torok, mesaj emoţionant despre aventura sa pe Everest
Sursa foto: Foto: facebook.com/zsolt.torok
de M.Z.    |    01 Mai 2015   •   18:22

Zsolt Torok a postat un nou mesaj emoţionant despre aventura sa pe Everest. Surprins de avalanşa de după cutremurul devastator din Nepal, Torok a fost nevoit să abandoneze misiunea.

"Aş dori să vorbesc despre adevărata valoare a faptului că Tricolorul poate să ajunga acolo sus, să lamuresc problema atât de simplă care nu este înţeleasă de extremiştii maghiari. Doresc totodată să pun accent pe faptul că poate în viitor vor exista echipe româneşti care să facă adevărata performanţă pentru ţară cu susţinere pe măsură, câteodată am dovedit că se poate. Everestul va rămâne în inima mea şi încerc să distorsionez imaginea să o văd pe care doream să o văd şi nu pe cea care am văzut -o în realitate. Privesc în viitor şi nu mă voi lăsa niciodată!"

Ultimul alpinist român Zsolt Torok, rămas în tabăra de bază de pe versantul sudic al muntelui Everest, a fost evacuat în cursul zilei de ieri cu un elicopter, informează MAE

Un cutremur de 7,9 grade s-a produs sâmbătă în Nepal, provocând avalanşe de amploare şi fiind urmat de zeci de replici de intensitate mare.


Bilanţul cutremurelor din Nepal a ajuns la 6.000 de MORŢI şi 12.000 de răniţi

×
Subiecte în articol: everest
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close