Antena 3 CNN Actualitate Amenda record de 50.000 de lei pentru Antena 3. Mihai Gâdea: "Amenda nu îşi găseşte justificare sub nicio formă"

Amenda record de 50.000 de lei pentru Antena 3. Mihai Gâdea: "Amenda nu îşi găseşte justificare sub nicio formă"

Amenda record de 50.000 de lei pentru Antena 3. Mihai Gâdea: "Amenda nu îşi găseşte justificare sub nicio formă"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    26 Iun 2012   •   14:24
Amendă record pentru Antena 3. Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat postul de televiziune cu 50.000 de lei pentru faptul că premierul Victor Ponta a fost invitat la Antena 3, înainte de alegerile locale.

Premierul a fost invitatul realizatorului Victor Ciutacu, la emisiunea "Vorbe Grele", în data de 8 iunie, cu doar 2 zile înainte de alegeri.

Emisiunea a fost transmisă în direct de la Palatul Victoria, iar premierul a vorbit despre salariile bugetarilor, despre datoria TVR, dar nu a discutat subiecte electorale.

Mihai Gâdea, directorul Antena 3, a declarat, marţi, în direct, că aşteaptă cu mult interes motivarea acestei amenzi uriaşe.

"Este o amendă foarte mare ce nu îşi găseste justificare sub nicio formă", a spus directorul Antenei 3. "Nu este pentru întâia dată când CNA-ul ia o decizie politică. Reprezentanţii PDL-ului şi ai lui Traian Băsescu au votat această decizie. Vom acţiona foarte dur", a adăugat acesta.

Potrivit lui Mihai Gâdea, a sosit momentul ca aceşti oameni să răspunda pentru faptele lor.


Directorul Antenei 3 s-a declarat  surprins că prezenţa lui Traian Băsescu, în ziua alegerilor, pe toate posturile de televiziune, nu le-a trezit membrilor CNA suspiciuni.

"Ce se întâmplă astăzi este încă o încercare a CNA-ului pentru a crea dificultăţi financiare postului nostru. (....) Aştept cu nerăbdare ca această instituţie să fie una de reglementare", a conchis realizatorul Mihai Gâdea.


În această seară, invitatul lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei va fi chiar premierul Victor Ponta.

VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3







×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close