Antena 3 CNN Actualitate ANAF verifică firma care a vândut terenul familiei Băsescu

ANAF verifică firma care a vândut terenul familiei Băsescu

ANAF verifică firma care a vândut terenul familiei Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Apr 2014   •   14:05

ANAF verifică firma care i-a vândut terenul Ioanei Băsescu. Inspecţia Fiscală a început chiar astăzi un control la firma Berfige.

În acelaşi timp, plângerea penală a senatorului Gabriela Firea împotriva preşedintelui Traian Băsescu a fost redactată şi va fi depusă mâine la Parchet.

Traian Băsescu este acuzat de ameninţare şi şantaj, după ce i-a transmis la televizor Gabrielei Firea să stea în banca ei, pentru că altfel soţul său, Florentin Pandele, ar putea va avea probleme. Senatorul PSD Firea este membru al comisiei care anchetează tranzacţia cu terenuri făcută de familia prezidenţială la Nana. 

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă

Precizarea Administraţiei prezidenţiale vine după ce, preşedintele Traian Băsescu a afirmat, duminică seară, la Realitatea TV, că senatorul Gabriela Firea "mai bine să se uite pe moşia soţului ei unde este primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă. (...) Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Băsescu.

Plângere penală pe numele lui Băsescu, după "atacul mafiot" la Firea. Preşedintele va merge la închisoare

Firea, după ameninţarea lui Băsescu: Mă tem pentru familia mea, dar îmi fac datoria. Soţul meu nu are niciun dosar

 
Pandele răspunde atacurilor preşedintelui: Nu e vina familiei mele că Ioana Băsescu este subiectul unei anchete parlamentare


Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.
 
Citiţi şi Nepotul lui Adrian Rădulescu, consilier al lui Băsescu, implicat în evaziune fiscală

×
Subiecte în articol: ANAF
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close