Antena 3 CNN Actualitate ASPA: Procurorii au ridicat fişele câinilor din adăpostul Mihăileşti, adopţiile au fost suspendate

ASPA: Procurorii au ridicat fişele câinilor din adăpostul Mihăileşti, adopţiile au fost suspendate

ASPA: Procurorii au ridicat fişele câinilor din adăpostul Mihăileşti, adopţiile au fost suspendate
Sursa foto: Foto: www.waterandmegacities.org
de S.T.    |    20 Sep 2013   •   10:41

Procurorii Parchetului instanţei supreme au ridicat, în urma unui control, fişele medicale ale câinilor aflaţi în adăpostul de la Mihăileşti, adopţiile din acest centru fiind suspendate, au spus, vineri, reprezentanţii Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.
   
Potrivit ASPA, procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, împreună cu reprezentanţii Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au făcut joi un control la adăpostul de câini de la Mihăileşti.
   
În urma controlului au fost ridicate fişele medicale ale câinilor aflaţi în baza ASPA de la Mihăileşti, în baza unei ordonanţe de delegare, scrie Mediafax.
   
Astfel, adopţiile şi sterilizările din baza de la Mihăileşti au fost suspendate pe o perioada nedeterminată, au precizat reprezentanţii ASPA.
   
Programul de adopţii se desfăşoară normal în adăpostul ASPA din strada Theodor Pallady, între orele 9.00 şi 15.00.
   
Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.
   
Citeşte şi:

Andrei, fratele copilului sfâşiat de câini, a rămas traumatizat. L-a desenat pe Ionuţ fără cap

 
   


×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close