Antena 3 CNN Actualitate Badea, despre apelul președintelui de a ieși băsiștii la vot: El, care a boicotat votul din 2012, face apel să iasă românii la vot?

Badea, despre apelul președintelui de a ieși băsiștii la vot: El, care a boicotat votul din 2012, face apel să iasă românii la vot?

Badea, despre apelul președintelui de a ieși băsiștii la vot: El, care a boicotat votul din 2012, face apel să iasă românii la vot?
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Noi 2014   •   20:46

Mircea Badea a spus, vineri, că ultima declarație a președintelui dinaintea alegerilor prezidențiale arată clar că Traian Băsescu este de partea candidatului ACL, Klaus Iohannis, în cazul în care cineva mai avea vreo îndoială, iar ieșirea lui arată disperare și frică.

”Dacă mai avea cineva din țara asta vreo îndoială că Băsescu e în spatele lui Iohannis, cred că acum este limpede. Traian Băsescu, într-o ultimă zvârcolire hidoasă, a încercat să intre cu crampoanele înainte, de disperare și de frică”, a spus Mircea Badea, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Badea s-a arătat mirat de apelul președintelui de a ieși băsiștii la vot, în condițiile în care nu făcea același lucru în urmă cu doi ani.
 
”El, care a boicotat votul din 2012, face apel să iasă românii la vot? Să iasă, băsiștii sunt puțini!”, a spus Mircea Badea, care a adăugat că este ”ridicol și jenant acest personaj în zvârcolirile sale”.
 
Referitor la filmulețul cu Victor Ponta pe care președintele l-a difuzat în această seară, Badea s-a araătat dezamăgit.
 
”Filmulețul este un nou record mondial la ridicol, un montaj tălâmb despre nimic, efectul este ridicol. (...) Ce a făcut el în seara asta nu a fost un cutremur, a fost o băseală (...)”, a comentat Badea.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close