Antena 3 CNN Actualitate Băsescu atacă Antena 3 şi îşi apără fratele: A fost o înscenare! Când voi avea acordul lui, o să vă explic

Băsescu atacă Antena 3 şi îşi apără fratele: A fost o înscenare! Când voi avea acordul lui, o să vă explic

Băsescu atacă Antena 3 şi îşi apără fratele: A fost o înscenare! Când voi avea acordul lui, o să vă explic
16 Feb 2015   •   22:30

Fostul preşedintele Traian Băsescu a vorbit luni, la televiziunea publică despre dosarul penal în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu. Acesta a declarat că are toate elementele să creadă că a fost o înscenare şi că, acum, când nu mai e preşedinte, îşi ia un grad de libertate şi va încerca să explice.

Fostul preşedinte a precizat că îl deranjează atacurile zilnice ale "Antenei 3 şi Ghiţă TV la el şi la familia sa, ca şi cum ar mai avea interese politice". "Ştiu ce interese au, dar nu le discut acum", a mai adăugat Băsescu. 

Despre procesul fratului său, Traian Băsescu a ţinut să arate că "are toate elementele să creadă că a fost o înscenare".

Băsescu a menţionat că judecătorii vor hotărî, şi a precizat că, atunci când va avea acordul fratelui lui, pentru că "ştie dosarul, este public", va vorbi, pentru că "nu a putut să facă nimic pentru el", când era preşedinte.

"Acum nu mai sunt preşedinte, îmi iau un grad de libertate puţin mai mare, fără a ataca soluţiile şi mersul procesului. Voi incerca să explic", a mai spus Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: interviu mircea basescu dosar inscenare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close