Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Nu doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Gândesc profund orice cerere

Băsescu: Nu doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Gândesc profund orice cerere

Băsescu: Nu doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Gândesc profund orice cerere
de S.T.    |    17 Mar 2014   •   16:27

Gigi Becali NU va avea un tratament preferenţial în privinţa graţierii iar decizia nu va fi luata pe considerente electorale, spune preşedintele Traian Băsescu.

"Mă gândesc foarte serios şi la Gigi Becali, şi la alţii, că sunt mii de cereri de graţiere(...). Să nu credeţi că doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Numai că baronii fotbalului sunt mult mai zgomotoşi. De ce? Pentru că au bani. De asta sunt mult mai zgomotoşi, şi uneori duc zgomotul dincolo de lipsa de decentă faţă de ce i s-a întâmplat în viaţă", a spus, luni, preşedintele.

"Vă asigur că mă uit cu multă atenţie la orice cerere de graţiere şi o gândesc profund. În mod egal pentru Gigi Becali, pentru cetăţeanul pe care televiziunile nu îl cunosc sau pentru femeia cu patru copii acasă. Dar ceea ce am spus nu înseamnă nimic altceva decât ce se întâmplă, că mă gândesc serios la orice cerere de graţiere", a adăugat Băsescu.

Traian Băsescu a precizat că în niciun caz, în ceea ce îl priveşte pe Gigi Becali sau pe oricare personalitate, nu va ţine cont de impactul electoral.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close