Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, proprietarul primului Ford B-Max produs în uzina de la Craiova

Băsescu, proprietarul primului Ford B-Max produs în uzina de la Craiova

Băsescu, proprietarul primului Ford B-Max produs în uzina de la Craiova
Sursa foto: Foto: Antena 1
25 Iun 2012   •   21:06

Traian Băsescu şi-a adjudecat primul Ford B-Max ieşit de pe linia de producţie a uzinei de la Craiova. Preşedintele a ţinut să fie primul român care se urcă la bordul autoturismului produs exclusiv în Bănie. Nu s-a bucurat prea mult de maşină. După ce mers cu ea câţiva metri în interiorul fabricii, a plecat cu limuzina de protcol.

După ce şi-a adjucat prima Dacie Duster, Traian Băsescu a ţinut să-şi completeze careul de aşi din garajul Cotrocenilor cu primul Ford B-Max ieşit de pe linia de producţie de la uzina din Craiova.

S-a bucurat ca un copil în momentul în care a primit cheile maşinii, dar a recunoscut că nivelul tehnologic îl depăşeşte. Pentru moment cel puţin.

Preşedintele a ţinut să cumpere câte un model al fiecărui autoturism produs în România. S-a îndrăgostit de B-Max, şi-a cumpărat primul Duster ieşit de pe banda de producţie de la Mioveni, dar marea lui dragoste rămâne Loganul. Cel despre care în 2010 declara că este mai bun decât Guvernul. 

Ford B Max este produs exclusiv la uzina din Bănie, iar preţul porneşte de la 13 mii de euro. Uzina îşi propune ca anul acesta 60 de mii de modele să iasă de pe banda de producţie.



×
Subiecte în articol: Mioveni
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close