Antena 3 CNN Actualitate Becali, consolat de Năstase: Sper să treacă cu bine de această încercare

Becali, consolat de Năstase: Sper să treacă cu bine de această încercare

Becali, consolat de Năstase: Sper să treacă cu bine de această încercare
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mai 2013   •   15:21

Adrian Năstase îi dă sfaturi lui Gigi Becali pentru a suporta mai uşor viaţa după gratii. Fostul premier spune că familia este cea mai importantă în aceste momente grele, iar Becali ar putea să reziste în închisoare doar cu ajutorul fetelor lui şi al soţiei.

"M-aş fi bucurat să nu ajungă în penitenciar. Nu ştiu felul în care s-ar putea adapta. Sper să treacă cu bine de această încercare", a declarat Adrian Năstase, care a fost prezent la sărbătorirea a 65 de ani de la înfiinţarea CS Dinamo.

În 20 iunie 2012, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

La 18 martie 2013, Năstase a fost eliberat din penitenciar, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis cererea de eliberare condiţionată.
   
CS Dinamo a sărbătorit, joi, 65 de ani de la înfiinţarea clubului şi a inaugurat Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close