Antena 3 CNN Actualitate Cale ferată, furată de hoţi între staţiile Brăneşti şi Fundulea. Mai multe trenuri sunt afectate

Cale ferată, furată de hoţi între staţiile Brăneşti şi Fundulea. Mai multe trenuri sunt afectate

Cale ferată, furată de hoţi între staţiile Brăneşti şi Fundulea. Mai multe trenuri sunt afectate
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Iun 2011   •   13:59

Linia de contact între staţiile Brăneşti şi Fundulea a fost furată, sâmbătă dimineaţă, de mai multe persoane neidentificate încă, mai multe trenuri fiind afectate, informează CFR Călători.
   
Până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune, traficul feroviar se realizează cu tracţiune diesel pe un singur fir, între staţiile Brăneşti - Fundulea.
   
Primul tren care şi-a reluat circulaţia a fost R 681 Bucureşti Nord - Constanţa, la ora 10.26, urmând ca şi alte patru trenuri care au fost oprite în staţiile adiacente şă-şi reia traficul pe rând, cu tracţiune diesel. Cele patru trenuri sunt P 8031 care circulă pe relaţia Bucureşti Obor - Feteşti, P 8022 care circulă pe relaţia Călăraşi Sud - Bucureşti Obor, P 8034 care circulă pe relaţia Feteşti - Bucureşti Obor şi R 682 care circulă pe relaţia Constanţa - Bucureşti Nord.
   
Echipele speciale de intervenţie acţionează în continuare pentru remedierea defecţiunii la linia de contact, astfel încât în scurt timp trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale.
   
 

 

×
Subiecte în articol: CFR Calatori linie cale ferata trenuri
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close