Antena 3 CNN Actualitate Ce înseamnă integritatea la noi în ţară? Dezvăluiri inimaginabile din partea celor apropiaţi

Ce înseamnă integritatea la noi în ţară? Dezvăluiri inimaginabile din partea celor apropiaţi

Ce înseamnă integritatea la noi în ţară? Dezvăluiri inimaginabile din partea celor apropiaţi
Sursa foto: Foto: Antena3
19 Noi 2012   •   21:21

Tatăl actualului şef al ANI, Marian Georgescu este azi o figură de vază în Braşov. În trecut a fost comandant al Penitenciarului Codlea şi a prins revolta din noiembrie 87 de la Steagu Roşu, înăbuşită de Securitate.


Tatăl meu avea toate dosarele colaboratorilor şi  informatorilor din teritoriu.  Tot ce înseamnă Braşov şi judeţul Brasov avea la îndemână, a declarat Sorin Georgescu.

Dosarele ar fi ajuns să fie folosite ca instrumente de şantaj de către tatăl lui Horia Georgescu.

Acuzaţiile la adresa lui Horia Georgescu iau însă şi altă turnură. Acesta ar fi dat mită pentru a fi angajat la DNA, fost PNA, în anul 2004.

"Aceasta acuzatie a facut obiectul mai multor sesizari sau plangeri penale adresate unor unitati de parchet si institutii formulate de Sorin Georgescu incepand cu anul 2006. Toate aceste plangeri au fost solutionate cu neinceperea urmaririi penale."

Dincolo de mită, pentru a fi primit în sistem era nevoie de un aviz important de la SRI. Pe care Horia Georgescu l-ar fi primit doar cu intervenţii din partea tatălui său, pentru că avea probleme în Braşov.

Tatăl lui Horia Georgescu nu vrut să comenteze acuzaţiile.

"Consider că întrebările dumneavoastră vizează aspecte private ale vieţii mele şi ale familiei mele, care nu justifică interesul public şi nici nu se încadrează în nici un fel şi sub nici o formă în limitele libertăţii de exprimare."

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close