Antena 3 CNN Actualitate Cei trei pakistanezi jefuiţi la Timişoara au forme legale de şedere în România

Cei trei pakistanezi jefuiţi la Timişoara au forme legale de şedere în România

Cei trei pakistanezi jefuiţi la Timişoara au forme legale de şedere în România
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Ian 2013   •   14:30
Update 14:30 - Cei trei cetăţeni pakistanezi care au fost jefuiţi de un jandarm şi de prietenul acestuia, într-o pensiune din Timişoara, aveau forme legale de şedere în România, fiind înregistraţi la Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă pentru Refugiaţi, conform Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş, a declarat că cei trei cetăţeni pakistanezi care au fost jefuiţi de un jandarm şi prietenul acestuia au forme legale pentru România.
   
"Cei trei cetăţeni din Pakistan au formă legală pentru România, ei sunt înregistraţi la Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă pentru Refugiaţi din Timişoara. După cum se cunoaşte, acest centru nu are regim închis, iar cei înregistraţi pot locui şi în alte locaţii", a declarat Mihaela Leş.
   
De acest caz se ocupă Poliţia municipiului Timişoara, unde au fost audiaţi cei doi suspecţi de jaf.
   
Întrebată dacă pakistanezii au fost filaţi de poliţiştii de frontieră în momentul jafului, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că nu are această informaţie.
   
"Au apărut, într-adevăr, speculaţii că cei trei cetăţeni pakistanezi ar fi fost în vizorul poliţiştilor de frontieră în momentul jafului, însă noi nu deţinem aceste informaţii", a declarat Mezdrea.

---------------------

Un jandarm din Timişoara a fost prins în flagrant când încerca să jefuiască trei cetăţeni pakistanezi.

Jandarmul şi un complice au intrat într-o pensiune, susţinând că sunt poliţişti şi trebuie să facă nişte cercetări în legătură cu cetăţenii pakistanezi cazaţi în unitate.

Pentru că nu au găsit bani asupra cetăţenilor pakistanezi, jandarmul şi complicele său s-au mulţumit să le reţină telefoanele mobile.

Jandarmul şi celălalt complice au fost prinşi în flagrant pentru că nu ştiau un lucru – pakistanezii erau filaţi de poliţiştii de frontieră care investighează un dosar de trafic de persoane.

Aceştia aşteptau să vină călăuza să-i ia pe cei trei pentru a-i duce în Ungaria, dar s-au trezit că “ţintele” sunt jefuite şi au chemat Poliţia să intervină.

Jandarmul şi celălalt bărbat au fost ridicaţi şi duşi pentru audieri la sediul IPJ Timiş.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close