Antena 3 CNN Actualitate Cel mai cunoscut artist de pe Youtube a participat la deschiderea cursurilor MISA

Cel mai cunoscut artist de pe Youtube a participat la deschiderea cursurilor MISA

Cel mai cunoscut artist de pe Youtube a participat la deschiderea cursurilor MISA
Sursa foto: Foto: urban.ro
29 Sep 2011   •   21:42

Edward Maya, cel mai ascultat cântăreţ român de pe Youtube a participat la deschiderea cursurilor MISA din Capitală. Atras de filosofia yoga, artistul a venit să cunoască învăţurile lui Gregorian Bivolaru. Ca el au fost şi alţi curioşi gata să devină următorii adepţi ai lui Guru. Idolul lor a participat doar spiritual, printr-un mesaj video pe care l-a transmis aspiranţilor.

Curioşi sau adepţi, tineri sau pensionari. Aşa a arătat publicul la conferinţa de deschidere a cursurilor MISA. În total, în jur de 50 de oameni.

Printre cursanţi, l-am găsit şi pe cântăreţul Edward Maya. Înainte de a intra în sală, prima regulă pentru cursanţi a fost să se descalţe. Apoi, o doamnă zâmbitoare le-a dat şi detaliile.

În sala parfumată cu mirosuri orientale, elevii au fost ajutaţi să intre în atmosferă printr-o muzică de meditaţie.

Apoi au vizionat, două ore şi jumătate, proiecţii video cu mărturii ale celor care au încercat deja tehnicile sexuale predate de Gregorian Bivolaru.

Guru însuşi a încheiat conferinţa printr-un mesaj înregistrat, adresat cursanţilor. Şi toţi au plecat de acolo convinşi că au atins un alt nivel.

 

×
Subiecte în articol: MISA
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close