Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Crăciun: Piaţa nu trebuie să rămână goală. Avem responsabilitatea să o ţinem vie

Claudiu Crăciun: Piaţa nu trebuie să rămână goală. Avem responsabilitatea să o ţinem vie

Claudiu Crăciun: Piaţa nu trebuie să rămână goală. Avem responsabilitatea să o ţinem vie
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Feb 2012   •   22:42

Claudiu Crăciun, protestatarul care a ridicat în picioare Parlamentul European, Daniel Barbu, profesor universitar, şi artistul Doru Stănculescu au fost invitaţi în emisiunea "Vorbe grele", realizată de Victor Ciutacu, pentru a comenta, printre altele, actuala guvernare din România şi cât de mult răspunde ea necesităţilor acestui popor.

Protestatarul Claudiu Crăciun a vorbit la Vorbe Grele despre oamenii din Piaţa Universităţii care îndură frigul şi nepăsarea autorităţilor în numele democraţiei adevărate. Claudiu a precizat că oamenii vor continua să protesteze la  -17 grade pentru că "Piaţa Universităţii nu trebuie să rămână goală".

"Piaţa nu trebuie să rămănă goală. La un moment dat va fi mai cald. E o responsabilitate acolo. Simţim o responsabilitate să o ţinem vie şi să o ţinem pregătită pentru primavara protestelor"  a declarat, la Antena 3, tânărul Claudiu Crăciun.

 


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A EMISIUNII VORBE GRELE, CU VICTOR CIUTACU

Citeşte şi:

Tânăr român, vocea manifestanţilor din Piaţa Universităţii la Bruxelles: Vrem să avem încredere în politicieni, în democraţie!




×
Subiecte în articol: Vorbe Grele victor ciutacu daniel barbu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close