Antena 3 CNN Actualitate Condamnat la închisoare după ce câinele său a muşcat un copil

Condamnat la închisoare după ce câinele său a muşcat un copil

Condamnat la închisoare după ce câinele său a muşcat un copil
Sursa foto: Foto: canadianlisted.com
de N.B.    |    09 Oct 2012   •   11:47

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare pentru vătămare corporală, după ce câinele său a muşcat un copil. Recursul său împotriva unei sentinţe a Judecătoriei Cluj-Napoca a fost respins de Curtea de Apel Cluj, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Cluj, Adrian Dănilă, a declarat, marţi, că instanţa a respins, luni, ca nefondat, recursul înaintat de un bărbat din municipiul Cluj-Napoca împotriva unei sentinţe din 12 iunie a Judecătoriei, care l-a condamnat pe acesta la şase luni de închisoare cu executare pentru vătămare corporală din culpă.

În 17 ianuarie 2009, un câine rottweiler a muşcat de cap un copil din vecini. Copilul a avut nevoie de câteva zeci de zile de tratament, iar de atunci face exerciţii de recuperare, după ce a avut o semipareză.

Proprietarul câinelui, a fost condamnat de Judecătoriei Cluj-Napoca la şase luni de închisoare cu executare, în luna iunie a acelui an.

"Instanţa condamnă pe inculpatul C.C.D. la şase luni de închisoare pentru vătămare corporală din culpă. Admite în parte acţiunea civilă formulată de către partea civilă T.V. formulată prin reprezentanţii legali T.R. şi T.M.C. şi obligă inculpatul să plătească părţii civile suma de 200.000 lei, reprezentând daune morale", se arăta în încheierea Judecătoriei Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: caine
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close