Antena 3 CNN Actualitate Copil bătut şi înţepat cu acul pe stradă. Agresorul băiatului umblă liber prin Suceava

Copil bătut şi înţepat cu acul pe stradă. Agresorul băiatului umblă liber prin Suceava

Copil bătut şi înţepat cu acul pe stradă. Agresorul băiatului umblă liber prin Suceava
Sursa foto: Foto: Antena 1
21 Aug 2012   •   22:39

Un bărbat care atacă copii pe stradă umblă liber prin Suceava. Aseară, a lovit şi a torturat un băieţel de 13 ani. Deşi poliţiştii l-au identificat, procurorii au stabilit că poate fi cercetat în libertate. Părinţii puştiului bătut cu pumnii şi înţepat cu un ac sunt şocaţi.
 
Agresorul l-a pândit pe copil şi a acţionat când cel mic se întorcea de la joacă. L-a atacat în faţa casei. Scenele de groază au continuat în scara blocului, la câţiva paşi de uşa apartamentului în care locuia cel mic.

Părinţii copilului povestesc că nu e prima dată când bărbatul de 31 de ani are ceva de împărţit cu fiul lor. Până acum însă, n-a fost niciodată violent.

Acum, aceştia sunt disperaţi. Se tem că băiatul lor a rămas cu vreo boală după ce a fost înţepat. Trebuie să aştepte aproape două săptămâni pentru a primi rezultatul analizelor.

Copilul a primit îngrijiri medicale la spitalul din Suceava. De la spital, părinţii au mers direct la poliţie.

Bărbatul a fost audiat şi lăsat apoi să plece acasă. A avut o explicaţie care, pare că i-a convins pe poliţişti să-l lase liber. Bărbatul este acum cercetat pentru lovire şi alte violenţe.


×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close