Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost arestat un poliţist local din Slobozia pentru o... mare brânză, cam de 100 de lei

Cum a fost arestat un poliţist local din Slobozia pentru o... mare brânză, cam de 100 de lei

Cum a fost arestat un poliţist local din Slobozia pentru o... mare brânză, cam de 100 de lei
Sursa foto: Foto: radiotecuci.ro
23 Apr 2012   •   15:47

Un angajat al Poliţiei Locale din Slobozia a cerut unui şofer 200 de lei sau 100 de lei şi brânză în valoare de 100 de lei, pentru a nu-l amenda după ce a parcat neregulamentar, informează Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie transmis, luni, şoferul a sesizat anchetatorii cu privire la faptul că, în 19 aprilie, Ţ.C., angajat al Poliţiei Locale a Municipiului Slobozia, i-a întocmit un proces-verbal cu avertisment pentru că a parcat neregulamentar, spunându-i însă că, dacă nu îi aduce 200 de lei sau o sută de lei şi brânză în valoare de o sută de lei, îi va întocmi un alt proces-verbal prin care îl va sancţiona contravenţional cu amenda maximă de 700 de lei.
   
Cei doi au convenit să se întâlnească a doua zi, după ce şoferul i-a spus că nu are banii pretinşi.
   
În urma denunţului, angajatul Poliţiei Locale a Municipiului Slobozia a fost prins, în 20 aprilie, în timp ce primea de la şofer cei 200 de lei ceruţi.
   
Bărbatul a fost ulterior arestat preventiv pentru zece zile, fiind acuzat de luare de mită.
   
Activităţile procedurale în această cauză au fost efectuate de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.


×
Subiecte în articol: branza slobozia politist
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close