Antena 3 CNN Actualitate "Cum s-ar putea revanşa când noi ABIA AM SCĂPAT!". Criminalul de la Perla, faţă în faţă cu victimele sale

"Cum s-ar putea revanşa când noi ABIA AM SCĂPAT!". Criminalul de la Perla, faţă în faţă cu victimele sale

"Cum s-ar putea revanşa când noi ABIA AM SCĂPAT!". Criminalul de la Perla, faţă în faţă cu victimele sale
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Sep 2012   •   20:33

Criminalul de la Perla s-a întâlnit azi pentru prima dată cu cele 6 persoane pe care le-a împuşcat în luna martie într-o criză de gelozie şi cu rudele celor două persoane ucise.

După jumătate de an de la tragedie, l-au revăzut pe cel care a îndreptat pistolul asupra lor şi a tras fără ezitare. De data asta s-au întâlnit la tribunal, în faţa judecătorilor.

Gheorghe Vlădan, care n-a putut să-şi explice faptele, şi-a asumat în întregime vina pentru tragedie şi le-a spus judecătorilor că a avut un moment de nebunie.

"Vreau să subliniez din start că nu cer clemenţă. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat (...) Dacă aş putea să ajut victimele, aş face-o. Eu nu m-am dus la coafor cu intenţia să fac acel lucru. Mă uit pe imaginile de pe camerele de supraveghere şi stau şi mă întreb: cine era acel om? ce
s-a întâmplat? Nu ştiu, dar este numai vina mea", a declarat Gheorghe Vlădan în faţa magistraţilor.

Nici victimele, nici rudele persoanelor ucise la Perla n-au fost impresionate de discursul lui Vlădan. Tot ce-şi doresc este ca acesta să fie pedepsit pe măsură.



×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close