Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu contestă controlul judiciar: Am făcut donaţia ştiind că am NUP în dosar

Dan Voiculescu contestă controlul judiciar: Am făcut donaţia ştiind că am NUP în dosar

Dan Voiculescu contestă controlul judiciar: Am făcut donaţia ştiind că am NUP în dosar
31 Iul 2014   •   10:56

Dan Voiculescu a fost în această dimineaţă la DNA, în dosarul presupusului şantaj. Cu această ocazie, Dan Voiculescu a explicat că donaţia către fiicele sale a fost făcută ştiind că are un NUP în dosarul ICA. Astfel, nu putea fi acuzat că a făcut donaţia ca să ascundă banii.

În plus, Voiculescu a afirmat că a solicitat procurorilor ridicarea controlului judiciar dispus în cazul său, invocând faptul că "expunerea excesivă", prin faptul că trebuie să meargă de două ori pe săptămână la Poliţie, creează impresia că el este vinovat.

"Le-am spus că aş dori să nu mă mai duc permanent la Poliţie, pentru că nu sunt motive. De plecat din ţară nu plec, că oricum concediul îl am stricat. Să stea toată lumea liniştită, nu sunt motive", a spus Dan Voiculescu, la ieşirea din sediul DNA.

"Eu am motivat în felul următor: nu sunt vinovat, există prezumţia de nevinovăţie, iar expunerea asta excesivă, practic, creează imaginea unui om care, dacă în fiecare zi sau de două ori pe săptămână merge la Poliţie, înseamnă că are nişte probleme", a mai spus Voiculescu.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close