Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu: Ticăloșii, hoții, pedofilii, evazioniștii să primească închisoare pe viață

Dan Voiculescu: Ticăloșii, hoții, pedofilii, evazioniștii să primească închisoare pe viață

Dan Voiculescu: Ticăloșii, hoții, pedofilii, evazioniștii să primească închisoare pe viață
Sursa foto: Foto: Antena3
29 Oct 2012   •   23:54

Mihai Gâdea l-a avut ca invitat în această seară la Sinteza Zilei pe profesorul Dan Voiculescu.

La întrebarea realizatorului dacă USL știe și poate în momentul de față să îndrepte greșelile fundamentale produse de regimul Băsescu, Dan Voiculescu a spus că sunt doar 2 căi de a face acest lucru.

Una este calea practicată în Uniunea Europeană și în toate țările civilizate și anume că oamenii politici din România să fie foarte drepți, ”un fel de Vlad Țepes”, care să facă o recuperare României.

A doua cale pe care domnul Dan Voiculescu o consideră eficare este calea coercitivă, prin care toți cei care încalcă legea în țara aceasta să fie constrânși să se gândească ”de 100 de ori înainte” dacă să mai facă sau nu acel lucru.

”O metodă care din păcate ar dura mult și care se referă la încercarea de a demonstra că pentru societatea românească e mai bine așa, un fel de discriminare pozitivă. Dăm un premiu celui care a plătit impozitele la zi, dăm un premiu celui care e un model pentru societate, e partea pozitivă a lucururilor, care repet, după mine ar dura 20-30-40 de ani. Copiii și nepoții noștri nu știu dacă ar avea răbdare să participe la o astfel de recuperare”, a declarat Dan Voiculescu.

”Eu personal sunt pentru a doua formă, forma coercitivă, forma prin care ticăloșii, hoții, violatorii, pedofilii să intre în închisoare pe viață fără posibilitatea de a li se scurta pedeapda. Forma prin care evazioniștii să primească pedepse de 20-30-40 de ani, să nu mai iasă din închisoare ca să se gândească de 100 de ori dacă mai fac evaziune sau nu”.


Urmărește aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.



×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close