Antena 3 CNN Actualitate De la căldura din Kenya, la răcoarea din arest. Boldea a petrecut prima noapte în închisoarea Poliţiei din Galaţi. Nu a făcut declaraţii

De la căldura din Kenya, la răcoarea din arest. Boldea a petrecut prima noapte în închisoarea Poliţiei din Galaţi. Nu a făcut declaraţii

De la căldura din Kenya, la răcoarea din arest. Boldea a petrecut prima noapte în închisoarea Poliţiei din Galaţi. Nu a făcut declaraţii
Sursa foto: Foto: ziaresireviste.ro
de O.P.    |    28 Mar 2012   •   05:29

Mihail Boldea a petrecut prima noapte în arestul Poliţiei Galaţi, după ce instanţa supremă a confirmat mandatul de arest preventiv. Deşi a fost dus la audieri imediat după ce a fost preluat de la aeroport, deputatul a refuzat să facă orice fel de declaraţie, pe motiv că este obosit după 70 de ore în care nu a dormit.

Mihail Boldea a ajuns în arestul Poliţiei Galaţi în jurul orei 21.30. La mai bine de 8 ore după sosirea în ţară, pe aeroportul Otopeni. Deputatul s-a predat, cu două zile în urmă, la consulatul român din Nairobi pentru a nu ajunge pe mâinile autorităţilor kenyene.

De la aeroport, Boldea a fost preluat de o dubă a poliţiei şi dus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru reconfirmarea mandatului de arestare.

Deputatul nu a dat însă declaraţii în faţa magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

După câteva ore de audieri, Instanţa Supremă a confirmat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Boldea.

Avocatul George Moloman a declarat însă că deputatul nu mai are încredere în structura DIICOT - Galaţi, motiv pentru care a cerut la Parchetul instanţei supreme aducerea dosarului la Bucureşti. Familia lui Mihail Boldea susţine că nu a mai vorbit cu deputatul de săptămâna trecută, dinainte să plece din ţară.

Decizia de arestare preventivă a deputatului Mihail Boldea a fost contestată cu recurs, care va fi judecat în 2 aprilie la Completul de cinci judecători al instanţei supreme. Deputatul este cercetat pentru înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.





×
Subiecte în articol: mihail boldea
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close