Antena 3 CNN Actualitate Descoperire HORROR în cimitirele din România. Cum au găsit groparii trupul unui om mort de 7 ani. Oamenii de ştiinţă oferă o explicaţie ŞOCANTĂ

Descoperire HORROR în cimitirele din România. Cum au găsit groparii trupul unui om mort de 7 ani. Oamenii de ştiinţă oferă o explicaţie ŞOCANTĂ

Descoperire HORROR în cimitirele din România. Cum au găsit groparii trupul unui om mort de 7 ani. Oamenii de ştiinţă oferă o explicaţie ŞOCANTĂ
de O.P.    |    06 Noi 2013   •   06:13

Situaţie incredibilă în cimitire, desprinsă parcă dintr-un film de groază. Groparii au constatat că tot mai mulţi morţi se mumifică în mod natural. Chiar şi după 7 ani de la moarte, trupurile sunt aproape intacte.

Explicaţia fenomenului a venit de la specialişti: responsabili pentru conservarea corpului după moarte sunt aditivii alimentari, celebrele E-uri care ne grăbesc moartea.

Administratorii cimitirelor au cerut autorităţilor ca deshumarea să se facă după 10 ani de la moarte, şi nu după 7, aşa cum era până acum, pentru ca astfel de situaţii să fie evitate.

Deshumarea a devenit, în ultimii ani, un film de groază. Tot mai multe persoane decedate sunt mumificate sau aproape intacte chiar şi după 7 ani de la moarte.

Oamenii au căutat, multă vreme, explicaţia în lucruri sfinte.

Specialiştii au venit însă cu o altă explicaţie: au constatat că alimentele ce conţin aditivi alimentari sunt responsabile pentru conservarea corpului după moarte.

Fenomenul morţilor care se mumifică a fost observat prima dată în Germania. Studiile efectuate de specialiştii nemţi au demonstrat că aditivii alimentari se impregnează în ţesuturile şi celulele umane şi le conservă, exact aşa cum fac cu alimentele.

×
Subiecte în articol: decese
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close