Antena 3 CNN Actualitate Dincolo de Stiri. Cum "fac frumos" candidaţii la TV

Dincolo de Stiri. Cum "fac frumos" candidaţii la TV

Dincolo de Stiri. Cum "fac frumos" candidaţii la TV
11 Oct 2014   •   20:02
Campania prezidenţială e în toi deja. Prestaţia candidaţilor în campanie e foarte importantă. Ea poate fi hotărâtoare pentru rezultatul final. Mai mult poate decât băile de mulţime şi pupăturile şi strângerile de mâini din teritoriu contează emisiunile de televiziune. Ele îţi asigură publicul cel mai larg, la televizor te văd cei mai mulţi alegători, pe care trebuie să-i convingi că eşti cel mai bun.

Când alături de candidaţi apar soţii, mame sau copii, asta îi umanizează într-o măsură deloc neglijabilă, cu atât mai mult când soţiile sunt frumoase, dau dovada de mult bun simţ, când mamele sunt absolut cuceritoare şi au umor, când copiii lor sunt frumoşi şi sensibili.

Dincolo de fiintele dragi lor, rămân, însă, ei, candidaţii, pentru că ei vor să devină preşedinţi, şi nu mamele sau soţiile lor. Există câteva condiţii, sunt lucruri pe care trebuie să le prestezi ca să-i convingi pe alegători să pună în urna de vot ştampila pe tine.

Cristina Ţopescu şi invitaţii săi, Mugur Ciuvică şi Daniel Bejan, au comentat prestaţiile candidaţilor la alegerile prezidenţiale, care au fost invitaţi săptpmâna aceasta în emisiunea Sinteza Zilei a lui Mihai Gâdea.

Invitaţii emisiunii Dincolo de Ştiri au comentat felul în care vorbesc candidaţii, în care privesc, felul în care au reacţionat când li s-au pus intrebări incomode. Toţi candidaţii au fost defensivi, ba chiar mai mult decât atât, au fost chiar binevoitori, răbdători, toleranţi, neconflictuali.

"Prima condiţie pentru un candidat este să vrea să candideze. A doua condiţie este ca publicul să vadă în el un posibil preşedinte. Ori, în domnul Dan Diaconescu, după estimările mele "ochiometrice", văd în el un posibil preşedinte maxim 2-3 % dintre cei care vor merge la vot", a comentat Mugur Ciuvică.



×
Parteneri
Cătălin Cherecheş, adus în România!
x close