Antena 3 CNN Actualitate Directorul liceului din Târgovişte spune că "indivizi dubioşi" îi căutau pe elevii de clasa a IX-a

Directorul liceului din Târgovişte spune că "indivizi dubioşi" îi căutau pe elevii de clasa a IX-a

Directorul liceului din Târgovişte spune că "indivizi dubioşi" îi căutau pe elevii de clasa a IX-a
Sursa foto: Foto:colegiuleconomictargoviste.wordpress.com
18 Feb 2013   •   14:40

Directorul Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte, unde un elev de 15 ani a decedat după ce a fost înjunghiat la gât, spune că reprezentanţii şcolii se preocupau de situaţia elevilor de clasa IX-a întrucât existau "semnale" că "mai mulţi indivizi dubioşi îi căutau frecvent pe aceşti elevi", informează Mediafax.
   
Director liceului, profesor Suzana Ilie, a mai declarat că elevul care a decedat avea rezultate bune la şcoală şi nu a creat probleme disciplinare.
   
Profesorul a precizat că unitatea de învăţământ pe care o conduce nu s-a mai confruntat cu astfel de incidente.
   
"Bănuim că a fost un conflict, elevul care a decedat era în clasa a IX-a. Nu am mai avut astfel de situaţii, era un copil bun, a participat la balul bobocilor, unde a şi câştigat. Nu crea probleme disciplinare şi avea rezultate bune la şcoală. Repet nu am mai avut astfel de incidente cu o asemenea tragedie, practic tragedia a avut loc într-un gang de trecere pe unde merg nu numai elevi, ci şi adulţi, este în plin centru. Este inexplicabil ce s-a întâmplat" a spus directorul Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte.
   
Ea a mai afirmat că unitatea de învăţământ se preocupa de situaţia elevilor de clasa IX-a întrucât existau "semnale" că "mai mulţi indivizi dubioşi îi căutau frecvent pe aceşti elevi".
   
"Situaţia disciplinară de la clasele a IX-a ne-a preocupat mereu deoarece avem semnale că mai mulţi indivizi dubioşi îi căutau frecvent pe aceşti elevi. Noi avem doi paznici care nu le-au permis intrarea în şcoală a acestora şi am convocat comitetul de părinţi la clasa a IX-a spunându-le oamenilor că există anumiţi copii care au legătură cu indivizi dubioşi. Noi ne-am pus probleme de ordine şi siguranţă în şcoală, dar uitaţi-vă că s-a întâmplat lângă şcoală, la mică distanţă, pe acest gang de trecere", a spus Suzana Ilie.
   
Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte a fost înjunghiat la gât, luni, de către o persoană necunoscută, în apropierea unităţii de învăţământ, adolescentul fiind transportat la spital, unde a decedat.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close