Antena 3 CNN Actualitate Două persoane reţinute şi şapte autoturisme de lux ridicate, în urma percheziţiilor la hoţii de maşini din Suceava

Două persoane reţinute şi şapte autoturisme de lux ridicate, în urma percheziţiilor la hoţii de maşini din Suceava

Două persoane reţinute şi şapte autoturisme de lux ridicate, în urma percheziţiilor la hoţii de maşini din Suceava
Sursa foto: Foto: imaginelifestyles.com
10 Apr 2012   •   09:27

Două persoane au fost reţinute şi şapte autoturisme de lux au fost ridicate în urma percheziţiilor domiciliare efectuate luni de poliţiştii suceveni, a informat marţi purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, citat de Agerpres.
   
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat, luni, şase percheziţii domiciliare la un număr de patru persoane suspecte de comercializarea unor autoturisme de lux provenite din furturi la nivel naţional şi internaţional, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate sume de bani, înscrisuri şi alte mijloace materiale de probă.
   
De asemenea, au fost ridicate şi indisponibilizate un număr de şapte autoturisme de lux cu o valoare de circa 250.000 euro, urmând a fi dispuse constatări tehnico - ştiinţifice şi alte verificări prin canalele de cooperare poliţienească internaţionale pentru clarificarea situaţiei juridice a acestora.
   
La percheziţia efectuată în comuna Vereşti s-au înregistrat incidente între membrii familiei acestuia, susţinuţi şi de alte persoane din comunitate, împrejurare în care s-au folosit substanţe iritant lacrimogene şi s-a executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare.
   
Patru suspecţi au fost puşi în urmărire penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune, complicitate la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, cu participaţii diferite, faţă de primii doi luându-se măsura reţinerii pentru o perioada de 24 ore, în cauză fiind întocmit referat cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close