Antena 3 CNN Actualitate Drama a două femei: Mama, profesoară, şi fiica, absolventă de facultate, locuiesc într-o remorcă

Drama a două femei: Mama, profesoară, şi fiica, absolventă de facultate, locuiesc într-o remorcă

Drama a două femei: Mama, profesoară, şi fiica, absolventă de facultate, locuiesc într-o remorcă
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Aug 2011   •   17:59

Două femei din Capitală, mamă şi fiică, sunt nevoite să locuiască în remorca unui camion după ce şi-au pierdut casa şi şi-au cheltuit toţi banii pe tratamente. Fata este bolnavă de cancer, iar mama ei suferă de asemenea de multe afecţiuni grave.

Problemele au început în 2001, în momentul în care mama vitreagă a Aureliei Onea le-a declarat moarte atât pe ea, cât şi pe fiica ei, apoi le-a vândut locuinţa.

În ultimii 10 ani, Aurelia a avut mai multe slujbe. A lucrat chiar şi ca profesoară la o facultate din Galaţi.  S-a îmbolnăvit însă grav, la fel ca şi fiica ei şi şi-a pierdut locul de muncă. Ultimii bani s-au dus pe tratamentele lor şi când nu au mai avut cu cu ce plăti chiria, au ajuns să trăiască în remorca unui camion.

Izabela, fiica Aureliei, este absolventă a Facultăţii de Limbi Stăine şi are un atestat de limba turcă. Ea este, însă, grav bolnavă şi nimeni nu vrea s-o angajaze tocmai din cauza bolilor de care suferă.

Cele două femei trăiesc acum doar din mila oamenilor.

Cazul celor două femei a fost comentat şi de fostul preşedinte al României, Ion Iliescu. El le-a cerut guvernanţilor să ia măsuri pentru ca astfel de cazuri să nu mai existe.

Pentru că statul român oferă protecţie mai mult pe hârtie, celor două femei nu le mai rămâne acum, decât să spere că oameni cu suflet le vor întinde o mână de ajutor.

 


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close