Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei 27 mai, Aerodromul Clinceni: Antena 3 va desfăşura drapelul gigant

27 mai, Aerodromul Clinceni: Antena 3 va desfăşura drapelul gigant

27 mai, Aerodromul Clinceni: Antena 3 va desfăşura drapelul gigant
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    19 Mai 2013   •   17:51

Au mai rămas doar opt zile până când România va intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag din lume.

Pe 27 mai, ziua în care la Aerodromul Clinceni va fi desfăşurat drapelul gigant, Antena 3 va avea primul platou de televiziune amenajat la înălţime. Pentru acest platou va fi folosit conceptul revoluţionar dinner in the sky.

Cel mai mare steag din lume va avea parte de o inaugurare pe măsură: o transmisiune live de la înălţime, de la cel mai înalt studio de televiziune.

Antena 3 inovează astfel transmisiunile live, cu ajutorul celor care se ocupă de faimosul Dinner in the sky. Este vorba de un un dispozitiv-masă de peste cinci tone, care va fi ridicat de o macara de 250 de tone la o înălţime de peste 50 de metri.

Astfel, telespectatorii Antenei 3 vor putea urmări, în 27 mai, în premieră, imagini spectaculoase cu cel mai mare steag din lume. Este ziua când România va intra în cartea Recordurilor cu uriaşul drapel realizat în parteneriat cu Fabrica de Steaguri.

27 mai este o zi importantă în istoria României. În data de 27 mai 1600, a avut loc prima unire a celor trei Ţări Române sub domnia lui Mihai Viteazul. Iniţiativa de a face cel mai mare steag din lume vine în urma campaniei de anul trecut, Pe tricolor e scris unire. Atunci, Antena 3 a readus drapelul în casele românilor.

---
Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.


Dacă şi dumneavoastră vă mândriţi că sunteţi români în fiecare zi din an, aşteptăm fotografiile voastre cu drapelul naţional pe pagina de Facebook Drapelul României!



×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close