Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei RECORDUL obţinut de România, prin intermediul Antena 3, din spatele camerelor de filmat

RECORDUL obţinut de România, prin intermediul Antena 3, din spatele camerelor de filmat

RECORDUL obţinut de România, prin intermediul Antena 3, din spatele camerelor de filmat
Sursa foto: Foto:Intact Images
28 Mai 2013   •   09:46

Recordul Antena 3 a însemnat şi o desfăşurare de forţe fără precendent pentru o televiziune din România. Zeci de cameramani, tehnicieni, reporteri şi prezentatori au lucrat toată ziua pentru ca totul să iasă bine.

Unii au înfruntat vântul pe cel mai înalt studio, suspendat la 50 de metri, alţii s-au luptat la firul ierbii cu valurile create de cele cinci tone de material.

Reporteri, prezentatori, dar şi cel mai bun cameraman din lume au reuşit să transmită emoţia şi imaginile impresionante ale evenimentului.

"E foarte mare drapelul. Nu mă aşteptam să fie aşa mare. Muncă multă azi. Muncă, dar frumoasă", a spus cameramanul Antena 3, Cristian Tamaş.

"E una când o vezi de acasă, e alta când eşti aici. Este absolut impresionant, fabulos", a afirmat realizatorul Antena 3, Adrian Mănuţiu.

Ieri, Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu au oferit românilor un cadou:cel mai mare steag naţional din lume. Întins pe aproape 80.000 de metri pătraţi, tricolorul oferit românilor de Antena 3 i-a lăsat fără cuvinte pe cei adunaţi pe Aerodromul Clinceni.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

„Acest drapel românesc măsoară 79.290,39 metri pătraţi” a spus reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™.

Ascultaţi discursul reprezentantului GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociaţia Dedeman şi Caroli.

Mihai Gâdea: Drapelul nu reuşeşte să cuprindă cât de mult sânge s-a vărsat pentru această ţară

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close