Antena 3 CNN Actualitate Elevă olimpică, în stare critică după ce a căzut de la etajul unei vile unde era cazată

Elevă olimpică, în stare critică după ce a căzut de la etajul unei vile unde era cazată

Elevă olimpică, în stare critică după ce a căzut de la etajul unei vile unde era cazată
08 Ian 2013   •   11:16

O elevă olimpică în vârstă de 13 ani, aflată în tabără la Buşteni, a ajuns, marţi, în stare critică la spital marţi, după ce a fost găsită de colegi în faţa vilei în care era cazată.

Potrivit reprezentanţilor Seviciului de Ambulanţă Prahova, fata este într-o stare foarte gravă, fiind găsită în hipotermie severă, temperatura corpului fiind de 19,5 grade.

Ea a fost transportată la Centrul de primiri urgenţe al Spitalului Sinaia, unde medicii încearcă în continuare să o resusciteze. Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a precizat că adolescenta are şanse minime de supravieţuire, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, fata ar fi stat în zăpadă foarte mult, încă din cursul nopţii, ambulanţa fiind solicitată la faţa locului la ora 7.28 şi ajungând în jurul orei 7.40, când au început şi manevrele de resuscitare.
   
Eleva de 13 ani, olimpică la matematică, este din Bucureşti, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu. Fata era cazată într-o vilă din Buşteni, unde se află în tabără elevi din mai multe localităţi ale ţării.
   
Conform surselor citate, ea a fost găsită căzută în zăpadă de către colegi, Poliţia neputând preciza încă dacă a fost vorba despre un accident sau dacă fata s-a aruncat de la etajul vilei, cercetările fiind în desfăşurare.



 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close