Antena 3 CNN Actualitate Femeia sub maşina căreia a fost găsit un dispozitiv de urmărire a depus plângere pentru ameninţare

Femeia sub maşina căreia a fost găsit un dispozitiv de urmărire a depus plângere pentru ameninţare

Femeia sub maşina căreia a fost găsit un dispozitiv de urmărire a depus plângere pentru ameninţare
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    06 Oct 2013   •   16:32
Femeia sub maşina căreia pirotehniştii au găsit sâmbătă un dispozitiv de urmărire nefuncţional a depus plângere pentru ameninţare, la Secţia 25 de Poliţie din Capitală.

Victima îl suspectează pe fostul ei iubit că încearcă să o sperie, pentru a se răzbuna, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Femeia a sunat, sâmbătă după-amiază, la numărul de urgenţă 112 şi a reclamat faptul că sub maşina ei, parcată în zona Bulevardului Timişoara din sectorul 6 al Capitalei, a văzut un obiect suspect. Pirotehniştii au găsit sub maşina femeii un dispozitiv de urmărire nefuncţional, stabilind că nu există niciun pericol de explozie.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat sâmbătă seara la Poliţie, unde a spus că îl suspectează pe fostul ei iubit, în vârstă de 42 de ani, că a încercat astfel să o sperie, pentru a se răzbuna din gelozie, întrucât ea a început o nouă relaţie.

Poliţiştii urmează să stabilească cine a pus dispozitivul de urmărire sub maşina tinerei.


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close