Antena 3 CNN Actualitate Fiul şefului poliţiei din Sînnicolau Marea fost implicat într-un scandal, într-un club

Fiul şefului poliţiei din Sînnicolau Marea fost implicat într-un scandal, într-un club

Fiul şefului poliţiei din Sînnicolau Marea fost implicat într-un scandal, într-un club
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Ian 2013   •   10:21

Fiul şefului poliţiei din Sînnicolau Mare a fost implicat într-un scandal, într-un club. Fiul poliţistului l-ar fi bătut pe un alt tânăr.  Victima spune că a fost agresată şi de şeful poliţiei din oraş.

Totul a pornit de la o uşă împinsă din baia clubului, care are intrare comună pentru băieţi şi fete. La un moment dat, fiul comisarului a împins uşa pentru a ieşi, dar uşa i-a fost împinsă înapoi de un alt tânăr care încerca să iasă din cealaltă baie. Cei doi s-au luat la ceartă, ambii fiind despărţiţi de prietenii lor. La un moment dat, unul dintre prietenii lui Costoia junior, care este prietenul fiicei şefului Poliţiei Sânnicolaul Mare,  l-a luat de faţă pe unul dintre adversari, iar acesta a ripostat cu o palmă.

Cel lovit s-a retras în club, dar lucrurile nu s-au terminat aici pentru că a venit revanşa. Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, Florin Dovan a fost atacat de mai mulţi inşi şi dus practic în lovituri înapoi în baia clubului. Profitând de îmbulzeală, se vede cum fiul şefului Poliţiei Sânnicolaul Mare îl loveşte cu pumnul de Dovan care cade la pământ. Lumina în baie se stinge, iar tânărul căzut la pământ este călcat în picioare, scandalul mutându-se apoi în afara clubului. Ulterior, tânărul care s-a ales cu ochii negri şi cucuie-n cap, a primit un certificat medico-legal care confirmă agresiunea şi stabilieşte că este nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale “dacă nu survin complicaţii”.

“M-au lovit şi fiul lui Costoia, Alex Costoia, şi prietenul fiicei lui Costoia. Am ieşit afară din club şi au apărut mai multe echipaje de Poliţie. A venit tatăl său (Eugen Costoia, n.a.) în stare avansată de ebrietate. M-au luat cu forţa, fără să cheme ambulanţa, chiar dacă eram grav lovit, m-au băgat în maşină şi m-au dus la secţie. Acolo, Eugen Costoia m-a lovit cu pumnul în ureche şi m-a ameninţat că el face ce vrea şi să am grijă, de acum încolo, cum merg prin Sânnicolaul Mare. N-am avut dreptul să scriu declaraţia, au scris-o ei cum au vrut. Mi-au dat o amendă pe care am refuzat să o semnez”, a declarat, pentru pressalert.ro, Florin Dovan.

Şeful Poliţiei Sânnicolaul Mare, comisarul şef Eugen Costoia, trimis în noiembrie acolo pentru “eficientizarea activităţii”,  a declarat că “din cercetările noastre a reieşit că fiul meu nu a lovit pe nimeni. El a fost parte vătămată. El a fost ţinta violenţelor. Nici asta că eu l-am lovit pe acel tânăr nu este adevărat. Pentru ce să chem ambulanţa? Putea el să o solicite. După acel scandal, s-a acţionat conform procedurilor standard. Da, am fost la faţa locului. S-au dat amenzi şi sunt două dosare pentru loviri şi alte violenţe în baza plângerilor depuse. Are cinci zile de îngrijiri medicale? Păi altul care a fost bătut de ei are opt zile”. Întrebat cum se explică că toate sancţiunile Poliţiei din Sânnicolaul Mare au fost date doar adversarilor din gaşca adversă fiului său, Costoia a explicat că “au fost cu toţii identificaţi în baza înregistrărilor video”.

×
Subiecte în articol: scandal scandal politist fiu club
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close